2009 m. kovo 3 d., antradienis

skin them all

na, dar tokiam amplua Kudirkos neteko matyti [ www.skinslove.com]:
smagūs šunes:

norėčiau šaldytuvą 'apmūtūriuoti', bet dar nelabai įsispecinę šioj vietoj.. skinslove'ai rašo: "Lithuanian national tradition - to grow trees on the skulls :)".. dar ir su humoro jausmu chebrytė.. kašio fanams, moytoy fanams yra ten gerų dalykėlių..

ir pavadinimai neblogi.. apačioj: "she is happy"..

4 komentarai:

Nidas Kofeinas rašė...

uzskaitau sita saldytuva. rimtai pagalvosiu del savo SMEG'o :)

Unknown rašė...

labai gražūs šunukai. O idomu automobiliuka mano galima būtų taip pagražinti, paskui pakeisti paveiksliukus, paskui vėl pakeisti ir taip vis atnaujinti...

Kristė rašė...

manau, kad laisvai pavyktų.. galim su monstriukais pabandyti.. dar kelis radau spintoj tūnančius.. tik paskui jau rankytėmis plausi mašiniuką.. ;-)

Anonymous rašė...

Kartais susimąstau, koks būtų mano gyvenimas, jei nebūčiau susisiekęs su daktaru Ajayi burtų šaukliu / vodoo kunigu. mano vyras yra rūpestingas ir mylintis vyras, bet maždaug 6 mėnesius jis buvo nutolęs nuo manęs ir vaikų, jis nebesirūpina mūsų gerove ir vos nemiega namuose, aš kelis kartus meldžiausi su juo, bet visi mano prašymai tyko ausis būti nuoširdžioms draugėms, tas 6 mėn. man buvo gyvas pragaras. Aš net bandžiau organizuoti konsultacijas jam ir sau, bet jis visada atsisakė, todėl išėjau ieškoti pagalbos ir aptariau problemą su savo artima drauge Arina, kuri man pasakojo apie šį puikų burtų daktarą, vadinamą dr. AJAYI, kurie padėjo savo pusbroliui vedybose. Aš buvau skeptiškas, bet nusprendžiau pabandyti. Aš paaiškinau viską, kas vyksta mano šeimoje, gydytojui AJAYI ir jis liepė man atlikti tam tikrus dalykus namuose, aš vykdžiau visus jo nurodymus ir, mano nuostabai, mano vyras grįžo namo trečią dieną, sakydamas, kad jis nežino, kas jį užklupo, gailisi dėl to, ką įdėjo man ir vaikams. Dabar mes gyvename kaip šeima, o už tai reikia padėkoti DR AJAYI. Jis tikrai tikras burtų ratukas talentingas nuo pat gimimo, jei išgyvenate sunkų santykių laiką ir jums reikia sprendimo, nebūkite drovus ir neslėpkite tyloje, šiandien susisiekite su DR AJAYI ir susigrąžinkite savo meilę. galite susisiekti su juo el. paštu: Drajayi1990@gmail.com arba „Whatsapp OR Viber“ numeriu: +2347084887094. Grįžtame man padėkoti, tai pažadas.