2009 m. kovo 29 d., sekmadienis

trys knygos

nusipirkau savaitgalį knygų ir labai džiaugiuosi, nes man amžina problema - ką skaityti?..

vyras vis pasakodavo apie partizaninį marketingą, o čia ėmė ir lietuviška knyga atsirado.. puikumėlis.. skaitant pirmuosius puslapius, deja, teko mintyse palinksniuoti leidėjus.. "..mums pateikia naujų daugiau žinių apie.." kas tas naujų daugiau žinių? "..muzika, leidyba, vaidybai yra menai..", "šalutinis ir malonus atžvilgio poveikis yra šis.." gal aš pati čia dukrą augindama žodžių lietuviškų daug pamiršau.. jei ir toliau taip ''numušinės'' nuo minties, gal ieškosiu knygos originalo kalba.. knygą perskaityti noriu labai, jau kurpiu planus, kur čia pasislėpus ir tyliai paskaičius..



Austėjos knygą "Augame kartu. Žiema" jau seniai planavau pirkti.. nors knygyne teko gerokai paplušėti beieškant.. ir dar mes buvom dviese ir dar knygyno darbuotojas mums padėjo.. labai puikiai buvo užmaskuota.. bet džiaugiuosi, kad jau turiu šią knygą namuose..
mano dukrulis dar visai mažytis, bet jau vis tenka sukti galvą, ką čia kartu galėtume paveikti daugiau įdomiau.. tai su džiaugsmu skaičiau šįryt šią knygą ir tikrai daug minčių gimė, ką galima paveikti su vaikais..

negaliu nepasakyti, kad knygos maketavimas truputį užkliuvo... oj, žinau, kas galėtų mln. kartų gražiau šį darbą padaryti.. galit atspėti: tupi dabar pelkynų mieste ir galvą į visas puses sukinėja ;-) .. labai jau lengva mįslė ;-)


trečią knygutę pirkau vyrui, tai jau vakar ir šiandien labai išdidus sėdi ir skaito.. Mariaus Jonučio "Mėlyna Žalia" žodžių rinkiniai be pavadinimų ir skyrybos ženklų.. tokias knygeles labai malonu jau vien tik paimti į rankas ir pavartyti.. puikūs ryškūs piešiniai, gražaus žmogaus gražūs jausmai.. labai tinka mūsų namams..

Komentarų nėra: