2009 m. kovo 16 d., pirmadienis

pakėlus akis pamatai

na, kad akis pakelčiau kiek aukščiau, pasidomėjau, ką čia galima būtų nuveikti..

1. abu su Andrium nutarėm, kad gerai būtų nueiti į kokį spektaklį su Rolandu Kazlu, t.y. kad jis ten vaidintų.. paieškojau paieškojau, nieko neišsirinkau.. kol kas tik pas Vilių galiu pasiklausyti jo įgarsinto Batuoto Katino pasakos.. tai bent tiek..
2. bilietai į Madonos koncertą jau guli stalčiuj ir tai yra labai gerai.. net labai gerai.. žiauriai įdomu, ką ten pamatysim rugpjūtį.. nes praėjusio jos turo koncertas tai nerealiai nerealus.. matėm įrašą..
3. ryt einam degustuoti vyno į "La Boheme", o tai irgi yra gerai.. jei teisingai prisimenu, Argentinos vynai.. gal ištversiu be sočios vakarienės?
4. dar paieškojau paieškojau, kad gi jau galima nusipirkti bilietų į B2G.. šiais metais jie birželį www.b2g.lt/.. o praėjusiais metais gaila, kad nebuvom.. tai dabar jau gal dumsim sustiprintai ir sustiprintai dalyvausim.. net stebuklingame facebook'e patapau B2G fanu..

na, daugiau paieškosiu po vakarienės.. nes jau mažasis sūrelius graužia šalimais ;-)

1 komentaras:

Norako rašė...

Labas rytas :-) Žinot, taip miela sutikti žmogų, kurį skaitydama randu jau kažkelintą "ir tai labai gerai" dalyką - fantastika! Ačiū...

Nora