2009 m. kovo 4 d., trečiadienis

kažkas atsitiko? Martynas supyko?

nežinau, kas čia pasidarė, bet po to, kai mano nuostabus kūdikis atsisakė mamos pienuko, taip persigrupavo hormonai (again&again), kad dabar ką veikiu, tai nuolat kurpiu kokias mintis.. sakiau, reikės gal sąrašą kokį sudaryti norų.. nes kai laukiausi ir maitinau kūdikį toks savisaugos instinktas buvo stiprus, kad net vairuot pradėjau siaubingai.. aišku, dar persėdau iš savo sportinio prelude, į šeimyninį universalą.. chi-chi..

dabar taip smarkiai viskas pasikeitė galvoje (again&again).. prisiminiau a.a. J. Ivanauskaitės citatą apie upę.. man kažkada ji tokį stiprų įspūdį padarė.. kad meilė gali būti rami kaip tekanti plati kalnų upė.. tada pagalvojau - nerealiai, ir aš taip noriu.. taip stipriai pasakyta, kad net dabar širdį surakina..

tai va.. dabar man jausmas panašus.. aš taip visko noriu.. stipriai, aiškiai, ramiai.. ir net jei labai stipriai, tai vis tiek nėra būtina smarkiai šokinėti ir makaluotis.. tik akys dega ir tiek..

su kažkuo čia kalbėjau (hmm, žiauriai nepamenu detalių) ir sakiau, gal Adelės gimtadienio proga eisiu miesto gatvėmis su dūdomis ir būgnais (1).. vyras neprieštaravo, o bendraminčių atsirado tą pačią akimirką.. nes toks džiaugsmas džiaugsmas man tas pirmas gimtadienis atrodo..

paskui sumąsčiau, kad noriu kieme prikabinti vėliavėlių (4), kaip budistų maldos vėliavos.. aišku, kalnų fone neišdegs man padaryti ;-), bet beržą vidury kiemo turim.. o tai jau yra gerai.. taigi.. dabar pradėjau galvoti, kaip čia su tom vėliavėlėm susitvarkyti..

radau juokingą psl. http://www.maharajatent.com/ klaikios kokybės nuotraukomis, kur tokių fainų palapinių yra.. ir galima pasirinkti nerealių variantų baldakimų, indiškų kilimėlių, saulės lietsargių.. net tiurbanų.. galima rinktis raštus.. tik žąsinai pasidarę taip, kad paveikslėlių jums negaliu įkelti.. tai jei turėsit kantrybės ieškoti: star canopy, mahe "applique" canopy, children's tent man pasirodė patys smagiausi.. į labai praktiškus, apsaugančius nuo vėjo ir saulės tai net nežiūrėjau.. http://http://www.maharajatent.com/INDIAN%20TENT%20COLLECTION.htm
[foto: monkeycrumb.co.uk]
P.S.
biški ne į temą..
šian pietums taip skaniai pasigaminom daržoves, troškintas grietinėlėje su šerniena apelsinų padaže.. kad negaliu ištverti nepasigyrus..oj, t.y. nepasidžiaugus..
;-)

4 komentarai:

Unknown rašė...

šuolis parašiutu, kartingai, skubadaivingas, šuolis prisirišus virve, windsurfingas, katamaranu sraunia upe, vakarienė ant Vilniaus miesto pastato stogo (geriau senamiestyje), jodinėjimas, važinėjimas riedlente, lėktuvo pilotavimas - geriausiai Po-č9 LY - API min 10 min., basikom begom aplink namą kol dar yra sniego, užsilipti į medį, kol dar šalta - maudytis jūroj, atimti iš vyro kasnį ir "dėti į kojas", ir dar slaptas sąrašiukas al la personal bezpredel yra, just for Purkas žypsint eyes :)

Unknown rašė...

ir dar :), jaučiu (jau kurį laiką) kaip kvepia nuotykais iš Pupynės pusės, ech kaip man patinka!!!! Ura!

Kristė rašė...

jo, turim mes tokį sąrašėlį dar iš univerkės laikų..

Anonymous rašė...

Kartais susimąstau, koks būtų mano gyvenimas, jei nebūčiau susisiekęs su daktaru Ajayi burtų šaukliu / vodoo kunigu. mano vyras yra rūpestingas ir mylintis vyras, bet maždaug 6 mėnesius jis buvo nutolęs nuo manęs ir vaikų, jis nebesirūpina mūsų gerove ir vos nemiega namuose, aš kelis kartus meldžiausi su juo, bet visi mano prašymai tyko ausis būti nuoširdžioms draugėms, tas 6 mėn. man buvo gyvas pragaras. Aš net bandžiau organizuoti konsultacijas jam ir sau, bet jis visada atsisakė, todėl išėjau ieškoti pagalbos ir aptariau problemą su savo artima drauge Arina, kuri man pasakojo apie šį puikų burtų daktarą, vadinamą dr. AJAYI, kurie padėjo savo pusbroliui vedybose. Aš buvau skeptiškas, bet nusprendžiau pabandyti. Aš paaiškinau viską, kas vyksta mano šeimoje, gydytojui AJAYI ir jis liepė man atlikti tam tikrus dalykus namuose, aš vykdžiau visus jo nurodymus ir, mano nuostabai, mano vyras grįžo namo trečią dieną, sakydamas, kad jis nežino, kas jį užklupo, gailisi dėl to, ką įdėjo man ir vaikams. Dabar mes gyvename kaip šeima, o už tai reikia padėkoti DR AJAYI. Jis tikrai tikras burtų ratukas talentingas nuo pat gimimo, jei išgyvenate sunkų santykių laiką ir jums reikia sprendimo, nebūkite drovus ir neslėpkite tyloje, šiandien susisiekite su DR AJAYI ir susigrąžinkite savo meilę. galite susisiekti su juo el. paštu: Drajayi1990@gmail.com arba „Whatsapp OR Viber“ numeriu: +2347084887094. Grįžtame man padėkoti, tai pažadas.