2009 m. kovo 29 d., sekmadienis

fotografijos parodėlė inn'e

buvau vakar coffee inn'e.. Vilniaus gatvėje.. dažniausiai lankau kituose inn'uose tai tik dabar pažiūrėjau fotografijos parodėlę, malonioj draugijoj kavos atsigėriau, naujausias madas apžiūrėjau.. interjeras ten man padarė labai gerą įspūdį nuo pat pirmo karto.. ten gi beveik absoliučiai viskas padaryta tokiomis spalvomis kaip man patinka.. pats baras, lempos super..

taigi, kol laukėm kavos, pasivaikščiojau pasieniais ir pasidairiau.. paskaičiau happeak'o reklaminį skelbimą apie vasario mėnesio akciją.. pažiūrėjau fotografijos parodą, kuri, manau, yra ženkliai žemiau visko visuose inn'uose.. tai vis grįžtu prie minties, kad mano draugams jau seniai seniai reikėjo pradėti parodas savo darbų organizuoti.. jei jie taip gumą temps, jaučiu, kad man pačiai teks tuo užsiimti..

fotografijų sukabinimo 'sprendimą' turėjau laiko detaliau apžiūrėti geriant kavą.. į tarpus tarp entuziastingų paauglių šūkavimų ir žinomų ponių malonaus bendravimo nuogirdų, kai jos tęsdavo savo malonų pokalbį jau nuo baro (kai kita sėdėjo prie staliuko), prie kurio vis atsirasdavo reikalų.. jau turbūt visai madose esu atsilikusi ir bendrauju beviltiškai atgyvenusia maniera..

taigi, studijavau žilkas ir vinukus.. taip norėtųsi ten šalia 'langų' virš baro ko nors labai tinkančio tokiai gerai vietai.. bet ne.. tos tikrai nekokios fotografijos sukabintos į ''darinius'' kaip kokios gerųjų bakterijų kolonijos.. susisukusios, išsikraipiusios.. va čia tai įvertinau, kaip mano vyras preciziškai viską namie sukabinęs yra ;-).. mintį, kodėl sukabinta būtent taip lyg ir supratau.. siekta, kad parodėlė neužgožtų inn'o interjero (nenuostabu, kai nuotraukos taip kraupiai ten netinka).. lenta palubėje irgi buvo prikabinta viena, kad susigadintų tik viena siena.. tai jau apie tuos 'langus' kalbos ir būti negalėjo.. o nuo energingai madingų inn'o lankytojų kas belieka rėmeliuose maloniai tūnančioms nuotraukoms jei ne siūbuoti vėjuje..

o pabaigai prisiminiau skaniausią kavą savo gyvenime.. niekad negeriu cappuccino, bet draugai nusitempė kažkada į itališką nušniaukštą kavinutę.. nereali buvo kava ir nerealūs tą patį rytą kepti dar karšti croissant'ai.. tokios dar niekur Europoj neteko ragauti.. nors draugai minėjo, kad neseniai rado DAR skanesnę vietelę..

[foto: efoto.lt]

1 komentaras:

Nidas Kofeinas rašė...

Kriste, viska labai taikliai nupasakojai savo irase, nice :) Tai kur tos draugu fotografijos, kurias mielai paziureciau ir parodyciau kitiems ? Linkas tai i niekur nevedantis tavo irase... Jei prireiks - nidas@coffee-inn.lt

iki!
Nidas Kofeinas