2009 m. kovo 22 d., sekmadienis

apie vyrų žaislus

kas gali būti gražiau už žaidžiantį žmogų? o jei dar tas žmogus yra mano pačios vyras ;-)?

vis pajuokaujam namie, kad mamos perka žaislus dukroms ir pačios su jais mielai pažaistų (arba žaidžia).. o vyrai perka žaislus sūnums ir patys jais labai džiaugiasi.. mano vyrui visad reikėjo konstruktorių.. nesvarbu, kad sūnui jau nebeįdomu.. jam reikia piratų, filmų ir dar ko nors labai rimto.. taigi, nuperka konstruktorių ir džiaugias, kokių jų nerealiai gerų yra ;-).. na, taip sutinku.. mūsų dukrulis irgi turi tikrai nerealiai protingą lego konstruktorių..

atsiradus mūsų namuose facebook'ui atsirado ir naujas vyro žaidimas - car madness.. labai geras žaidimas apimantis pagrindinius žaidžiančiam vyrui būtinus aspektus.. pirma, azartas laimėti prieš draugus.. nes gi matai visų savo draugelių rezultatus ir gali (ilgėliau pasėdėjęs) juos ir aplenkti.. nesvarbu, kad kartais tenka atsikelti ir pirmą nakties, prisiminus, kad reikia sužaisti.. nes kitu atveju daug nuostolių gali patirti.. tai vieną kartą ir sliūkino žaidžiantis vyras naktį kaldra susivyniojęs pa'race'inti ;-) .. antras, labai svarbus dalykas - galimybė pirkti vis geresnes ir geresnes mašinas.. o tai yra labai gerai.. ir kaip savam naujam žaislui, net vardą galima duoti savo mašinai.. įsivaizduojat?? kas gali būti nuostabiau ;-)?? dar yra šiaip techninių duomenų ir skaičiukų, kuriuos galima lyginti tarpusavyje, skaičiuoti, rūšiuoti.. skaičiai mūsų namuose labai mėgstami ;-) tai kaip ir sakiau, žaidime yra viskas, ko žaidžiančiam vyrui reikia..

kiti labai geri žaislai yra GPS, telikai, mobilūs, iphone'ai, ir kt. gadget'ai, kurių gal ir pavadinimų normaliai nežinau.. gi turėjo mano didysis žaidikas HTPC kompą, bet pasirodo, kad nebuvo jo galima prijungti prie teliko.. čia toks super gudrus namų kompas - smegenys, jei kas dar nežinot ;-).. tai situacija buvo panaši, kaip merginai, kuri derino batelius prie naujo automobilio.. nusipirkus kompą, teko pirkti ir teliką su tinkamu jungtuku.. tai ta proga pasidavė mano vyras naujai tautiečių madai apsipirkti lenkų žemėse.. ir parsitempė didelį dideliausią telikoną.. dabar jau vėl žaidžia su nauju žaislu.. ir visiems namie gerai, net saulė ta proga šian smarkiai šviest pradėjo..

kai namie tokia situacija, vis suku galvą, kaip man dukrą išmokyti rimtų dalykų?? pvz.: šiandien ryte pataikėm įsijungti naujoviškų teletabių multiką In the night garden.. tai vaikas vietoj to, kad mokintųsi skaičiuoti su teletabių giminaičiais, kuriems sukurti prireikė net 30 mln. nepamenu kokios valiutos, tik šoko pašėlusiai pagal muziką.. tai kur rimtas požiūris į gyvenimą?? paskui, jau, matyt, surimtėjo mergina ir pasiėmusi iš mamos ilgai skaitė Sun Tzu karo meną, tai man nors tiek ramiau pasidarė.. ne viskas prarasta - užaugs rimtas žmogus..

;-)))

3 komentarai:

Arturas rašė...

Hm...pasirodo sitaip i nevilti zmogu namuose nuvare...

Kristė rašė...

na matai, kam dabar lengva.. ;-)

Andrius rašė...

jooo, o kam dabar neįdomu?