2008 m. gruodžio 17 d., trečiadienis

kas gali suprasti moterį?


ir kas gali suprasti moterį? protu, turbūt, - niekas..
kaip toj reklamoj - ūmom Rasiju nie paniat..
visos mes daug daug daug kalbam su draugėm ir svajojam, koks gi turėtų būti mūsų svajonių princas.. na, bent jau tikrai žinom, kokie žąsinai ir šiaip mėmės mums tikrai nepatinka ir kelia pasidygėjimą.. bet, kai tas svajonių princas, neduok die, dar ir elgiasi, kaip visad manei, kad tikras vyras turi elgtis.. vis tiek viskas blogai..
ir nereikia galvoti, kad 'viskas' yra sąrašas mūsų visų įmanomų reikalavimų vyrams.. tas didysis 'viskas' yra atskira eilutė visame tame sąraše.. ir ji vadinasi ' viskas'.. na, kai tas 'viskas'' yra negerai, tada vat būkit mieli ir patys jau mąstykite, kaip padaryti, kad 'viskas' būtų gerai..
vat, visad maniau, kad tikras vyras turi tūrėti savo tikslų ir jų nuolatos siekti.. t.y. kažkuo domėtis, turėti hobbi, siekti karjeros ir pan.. tam tikra prasme, tie tikslai padaro tą svajonių princą truputį paslaptingą, sunkiau pasiekiamą.. (kuriai gi iš mūsų patinka lengvai suvyniojami vyriokai? mėmės, pasakytume..)..
aišku, norėtume, kad mūsų vyrai nuolat būtų šalia.. visad ant rankų nešiotų, laikytų apkabinę ir ditirambus giedotų.. bet, kai pagalvoju, kad visą dieną leistume kartu ir tik vienas kitam į akis žiūrėtume.. turbūt jau po trijų dienų pasidaryčiau ragana, kuri kuo greičiau tą pasakų princą žūtbūt norėtų kur į mūšį išsiųsti..
taigi, kai vyras, nematęs mūsų nuostabiausio pasaulyje kūdikio d a u g i a u (!) nei parą, pasako, kaip nuostabiai šypsosi mūsų kūdikis, ir, apsisukęs ant kulno, išvažiuoja trim dienom.. supranti, kad viskas gi čia yra gerai.. kad pati būtent taip ir norėjau, kad būtų.. ir, maža to, visuomet jį skatinau..
tai kas gi mums belieka, mielosios?
surasti kažką kito, prie ko galėtume prikibti?
einu, išsivirsiu kavos ir pamąstysiu, kas gi tai galėtų būti ;-)..

Komentarų nėra: