2008 m. gruodžio 1 d., pirmadienis

su gimimo diena!


šiandien mūsų namuose šventė - gimtadienis!
net jeigu ir nesukūriau šiai dienai eilėraščio, tegu mūsų žodžiai vienas kitam skamba lyg eilės.. visada.. to noriu.. šį vakarą labiausiai noriu sėdėti dviese mūsų terasoje, kurios dar nėra.. ir gerti šampaną kaip visada dideliais dideliausiais kiekiais, kurio dabar man negalima (vis dar negalima).. noriu sėdėti, kol sutiksime aušrą, tik kad lauke jau ne gegužis.. noriu sėdėti dviese mūsų namų terasoje, gerti šampaną ir žvelgti į tolį, tik greičiausiai jau bus gerokai tamsu, kai grįši namo.. noriu sėdėti ir neišgirsti nė vieno žodžio, nors taip gera klausytis kai tu kalbi.. noriu būti ten ir nebūti čia.. noriu būti tada, bet nebūti dabar.. noriu, kad mūsų fantazija ir norai visada nugalėtų.. noriu turėti norų, kurie neleistų užmigti..
viso to noriu ir linkiu tau gimimo dienos proga.. juk nesam mes žali ir glitūs, o raudoni ir pūkuoti.. ;-)

4 komentarai:

Unknown rašė...

Andriau! Sveikinam Tave!!! rasau rasau komentara ir vis ne ten kazkur prisiklijuoja. tai zinok rasiau, kad spaudziam tau ne tik ranka, bet ir koja. ir kad laimingas labai butum!!!
Milda, Luka, Beatrice + draugas bingis

Unknown rašė...

ir dar, geriau velaiu nei niekada

Unknown rašė...

ir dar, kad zmona patrakusia turi,tikrai laimingas busi ir tikru tikriausiai neliudesi. linkejimai!!!

Unknown rašė...

Nu kokie jus pukuoti ir raudoni???? Jus vienas dryzuotas, o kitas....dar nezinau. Na bet ne spalvos svarbiausia. Juk dryziaus diena buvo!!!! ;) Diena (na greiciau vakaras) buvo linksma ir paselusi kaip ir patys seimininkai is kuriu namu nesinorejo net kojos kelti.