2008 m. gruodžio 10 d., trečiadienis

ar Kaune gyventi galima?


na, ir kodėl Kaunas yra toks keistas miestas?
na, visad kažkas ten nenormaliai.. buvom čia užsukę Kaunan.. tai ir vėl negeru žodžiu teko jį minėti.. ir tikrai nebuvom nusiteikę nedraugiškai.. netgi priešingai.. bet pats prisiprašė.. važiavom ten ir anen.. žinau tiksliai, kad išvažinėjom mes Raudondvario plentu.. tai ką jūs manot? pusė miesto taaaaaaip smirrrrrdi.. na, taip smirdi, kad nežinau, kaip ten žmonės gali gyventi.. nors visai neperseniausiai buvo miestas prisikabinėjęs lauko reklamų, kad visgi galima tam Kaune gyventi.. na, bet netikiu, nors tu ką.. o kodėl tada kauniečiai masiškai bėga arba į Vilnių, arba į Ispaniją?? žodžiu, prisikabinę jie buvo ryškiai dezinformuojančių sklebimų..
tai toliau apie tą neregėtą smaaaarvę.. aš tai net nesupratau, kaip ten žmonės, stovintys stotelėse, nuo to kvapo nekrito kaip lapai rudenį.. matyt, jau atsparūs.. matyt, ne šeštas kartas.. mums tai kai pirmas kartas tai mes ir kosėjom, ir ašarojom, ir kelio per smogą nematėm.. ir išvis šeštą kosminį bėgį norėjom įsijungti, kad tik greičiau dingti iš ten.. na, bet laimei, kažkaip išsivyniojom Kauno gatvėmis į tyrą autostrados orą..
ogi, to įspūdingo kvapelio priežastis - anglimi šildomi kauniečių namukai.. net nesiūlyčiau bandyti važiuot ten šildymo sezonu.. pasaugokit sveikatą, mielieji mano..
ir taip Kaunas vis iškrečia šunybių kiekvieną kartą.. žodžiu, kasdieną po naujieną..
čia kažkurį kartą, kai ten važiavom, tai savo nelaimei dar ir valgyti užsimanėm.. tai ką jūs manot? apsukom šešis ratus visaip ir įvairiai ir nebuvo kur valgyti!!! taip taip.. na, čili tai tikrai atkrenta, nes ten turbūt jau save gerbiantys žmonės nesilanko.. ir dar ten kita pica atkrenta, nes neskanu.. tai nieko daugiau ten ir nėra.. na, tai sukom ratus, kol nuvažiavom iki Marijampolės ir ten visai neblogai papietavom..
tokie paskutiniai įspūdžiai apie Kauną..

1 komentaras:

Andrius rašė...

Čia tai geras!

Dar ir dabar
nupurto šiurpas šnerves
ir kūno likusias dalis
vien prisiminus šitą baisią smarvę
kuri Kaune gyveno dvi naktis