2011 m. kovo 5 d., šeštadienis

susirašymas '11

mes jau sudalyvavom Gyventojų Surašyme 2011.. visi smagiai sau supildėm info apie save ir savo namą.. įdomiausi klausimukai buvo kada pirmą kartą gimdžiau ir pirmos santuokos data.. šiaip įdomių klausimų apie būstą buvo: kaip šildomas, su kokia virtuve, ar su tualetu ;-), kiek kambarių ir pan.
teko konstatuoti, kad mano vaikai jokios užsienio kalbos nemoka.. na, bet aš smarkiai neliūdžiu - dviejų ir vienerių metų mano vaikams dar viskas prieš akis ;-))


Lietuvoje visuotinis gyventojų ir būstų surašymas vyks 2011 m. kovo–gegužės mėnesiais. Surašymas patikslins gyventojų skaičių, atskleis realų Lietuvos gyventojų emigracijos per pastaruosius dešimt metų mastą.

Pirmą kartą gyventojai susirašyti galės elektroniniu būdu. Elektroninis surašymas tęsis dvi savaites, kovo 1–14 d. Gyventojams suteikta galimybė atsakyti į surašymo lapo klausimus jiems patogiu metu.

Po elektroninio surašymo, nuo balandžio 5 iki gegužės 9 d., vyks gyventojų apklausa. Surašinėtojai lankys būstus ir apklaus elektroniniu būdu nesusirašiusius gyventojus. Surašinėtojus bus galima atpažinti iš specialių portfelių ir darbo pažymėjimų.

Gyventojai gali nesibaiminti dėl savo pateiktų duomenų saugumo. Surinkti duomenys yra konfidencialūs ir naudojami tik statistikos reikmėms.

Komentarų nėra: