2010 m. sausio 11 d., pirmadienis

if on a winter's night


dabar namie klausau Sting'o If on a winter's night.. totalus užsikaifavimas nuo tokios muzikos.. nesu didelė Sting'o muzikos gerbėja (turbūt pastovi gerbėja esu vienos vienintelės dainininkės   ;-).. bet tokiais skambesiais kaip šiame albume neįmanoma nesimėgauti..

albumas žiemiškas, bet ne įprastąją kalėdine-komercine prasme, nuo kurios jau blogumas ima.. nors čia gal kalėdiškumo ir žiemiškumo daugiau nei galima įsivaizduoti..

žiema čia - pilna paslapčių ir begalinės fantazijos.. tamsos metas ir širdies šilumos metas viename.. dainuojamos lopšinės, kurios gali ir nuraminti vaikelį, ir atvirkščiai - prablaškyti.. visur pilna prieštaravimų..

aplink mūsų namus gal daugiau gražios baltos žiemos nei mieste, tai dar labai tinkamas metas klausyti šio albumo..  ir šiaip Sting'as turi kažkokio ramaus žinojimo, kuris mane žavi ir traukia žmonėse.. jau vien tik už jo a Thousand Years dainą, ir jos žodžius ypač, negaliu likti abejinga.. ;-).. būtent taip įsivaizduoju meilę..

[foto: Sting ''If on a winter's night" albumo viršelis]

3 komentarai:

lina rašė...

Oi, man Kaledu senis si albuma atnese, tai irgi labai dziaugiuosi :)

Unknown rašė...

man ir Stingo a Thousand Years zodziai tokie grazus, tukstanti kartu skaityti ir klausyti. yra ir daugiau jo dainu, kur sirdi virpina. ir naujas albumas tikrai labai ziemiskas. besiklausant matau sniegu apisigobusias obelis Meironiu kaime ,tylu sniego kritima, spragsi malkos peciuj, o tu susirietes klausais pasakojimu siltam jaukiam kambary. labai grazu. myliu ziema.

Kristė rašė...

taip, tose dainose tikra ziema su daug folk motyvu.. ir sian pas mus tieek daug saules, ir tieeek daug sniego.. grazu grazu..