2009 m. kovo 13 d., penktadienis

šuo - pavasario pranašas


net ir nežinau, ar gali būti šuo pavasario pranašu.. bet pas mus kaime, panašu, kad taip yra..


vis paleidžiam Pikuzą į lauką pasiganyti.. o jis trečiu kosminiu dumia aukštyn keliuku prie kaimynų tvorų.. ir maivosi prieš pririštus šunis, kad laisvas ir nepririštas lakioja.. pasirodo, ne tik žmonės (norėjau, parašyti: "ne tik vyrai", bet labai jau feministiniu blog'ą paversčiau ;-) viens prieš kitą pasigirti mėgsta..



o šiandien žiūriu, atsitūpęs po langais.. ant smėliuko kalnelio.. nosį smėlyje padažęs, žiūri pro langus į mus.. vaizdelis tai neblogas toks: visas kiemas baltas, pilnas sniego.. prie langų jau nutirpusio sniego plotelis ir keli smėlio kauburėliai (būsimos terasos vietoj).. ir šuo su smėlėta nosim.. krutina nosį ir spokso pro langus į kambarį.. Adeliukė porą kartų ėjo patikrinti, gal bandė ir nuvyti šunį, kad eitų pasiganyti po pievas (ne)žaliąsias.. bet jis kaip įbestas sėdėjo ant kalniuko ir krutino tą savo smėlėtą nosį..


greičiausiai - pavasarį jau užuodė ;-) ..

prirausė visas patenkintas daug duobių ir nudūmė katino medžioti.. yra čia toks kaimyno baltas katinas.. tai tiek visas spygaudamas jį gainioja.. esat girdėję spygaujantį Piką? aš esu.. verkiančiai spiegiančiai loja.. katinas tai dumia visas pašiurpęs, bet Pikas pašiurpęs tris kart daugiau..


tokie čia pas mus pavasarėjantys vaizdai už lango..


;-)

Komentarų nėra: